Ga direct naar inhoud

Dagdonker

In een betoverend schouwspel vol vurige po√ętische dans neemt Dagdonker neemt je mee op een ontdekkingstocht door het donker met magische momenten van licht.

Blauwe golf

Dagdonker

Iedereen is weleens bang in het donker. De onzekerheid van niet weten wat er gaat gebeuren en wat je niet kan zien. Iedereen houd van het licht! Van de warmte en de veiligheid.

Drie dansers die spelenderwijs de wereld van licht en donker verkennen.

Hoe mooi zijn de sterren die’s nachts aan de hemel fonkelen, of de volle zon die ons plotseling doet verwarmen. Hoe betoverend is de schoonheid en magie van zelf een vuurtje maken, of een heftige dans waar de vonken vanaf vliegen, het wonder van een gloeilamp die aan en uitgaat, en een zaklamp die troost geeft in de nacht.

En als het licht dan uitgaat houd alles dan op te bestaan? Is het donker altijd eng? Is het licht altijd veilig? En wat zien we eigenlijk als we niets zien?

In een betoverend schouwspel vol vurige poëtische dans neemt Dagdonker je mee op een ontdekkingstocht door het donker met magische momenten van licht, in een fantasievolle droomreis door het leven.

https://www.frontaal.com/work/dagdonker-4/