Ga direct naar inhoud

Dansworkshops

Diverse dansstijlen (op maat gemaakt)

Blauwe golf

WORKSHOPS
Workshops zijn lessen die eenmalig of in een reeks worden gegeven aan een groep leerlingen. In overleg kan er een kleine eindpresentatie plaatsvinden, of een andere vorm van afsluiting.
Workshops zijn bijvoorbeeld heel geschikt op feestelijke dagen, vlak voor een vakantie of als afwisseling/verdieping op het reguliere lesprogramma.
De workshops kunnen op locatie of in de dansstudio te Weesp, Bussum en Maarssen plaatsvinden.

PROJECTEN VOOR DE HELE SCHOOL
Bij een schoolproject wordt de gehele school betrokken, of een gedeelte ervan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een workshopdag, een grote voorstelling of een open podium voor alle leerlingen. Bij een open podium kunnen alle dansstijlen en talenten voorbij komen. De leerlingen die op het podium willen staan worden begeleid door onze docenten waarbij aandacht wordt besteed aan kwaliteit, uitstraling en performance. Het is daarnaast ook mogelijk om een serie workshops te organiseren waarbij groepjes leerlingen of klassen toewerken naar een gezamenlijke voorstelling, een optreden, of een wedstrijd.
Wij worden graag uitgedaagd om uw wensen te verwerken in het project, bijvoorbeeld een grote aankondiging, een afscheid of een goed doel.

Op onze website vind u vele voorbeelden van dansprojecten: www.dansstudiovanharten.nl/danseducatie
Of neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken: 0294-432835/info@dansstudiovanharten.nl