Ga direct naar inhoud

Dagproject - Reis Mee!

Wie gaat er niet graag op reis langs de meest bijzondere plekken? We gaan met de hele school in één dag op avontuur door met elkaar een voorstelling maken!

Blauwe golf

We gaan zo graag op reis langs de meest bijzondere plekken! Speciaal voor de kinderboekenweek 2019 maken we een nieuw dagproject! We gaan met de hele school in één dag op reis en avontuur door met elkaar een voorstelling maken! De leukste manier om de kinderboekenweek te vieren!


Hoe ga jij elke dag naar school? Op de fiets, met de auto, de bus, de trein, onderzeeër, vliegtuig, skippybal of de olifant? In onze fantasie, op het toneel kan dat alles echt gebeuren! Dus reizen we samen naar de maan. Lopen we op de bodem van de oceaan. Springen we met skippybal van winkel naar winkel. Misschien zijn we wel de snelste racers ter wereld! Dus stapt jullie school in onze trein vol avontuur? Stap op! Spring mee! Reis mee met de leukste voertuigen naar de meest bijzondere plekken! Beleef het en maakt het mee in ons sprankelende dagproject!


‘Stap in en reis mee! We gaan op avontuur!’ is een feest voor de hele school. Een team van docenten neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden.. Van kleuters tot groep 8; allen staan op het podium te schitteren! De school ontvangt voorafgaand aan de projectdag een uitgebreid informatiepakket. Daarin staat wat elke klas doet op de dag , welke kostuums meegebracht moeten worden en welke knutselopdracht ze krijgen. Aan elk puntje is gedacht en samen maken we een dag om nooit te vergeten!