Ga direct naar inhoud

Eva van den Bosch - Roodkapje en de WieWaWoeste wolf

hartverwarmende muziektheatervoorstelling

Blauwe golf

Er was eens.. Nee, er IS een Wolf. Een WieWaWoeste Wolf. Behalve Wolf is hij ook een GiGaGeweldige schilder. Hij maakt woeste schilderijen met dikke klodders verf. Altijd zwart wit, want kleuren heeft hij niet.

Wolf schildert ieder dier dat hij tegen komt. Zo enthousiast, dat hij zijn modellen wel zou kunnen opeten. Maar dat doe je niet als je een beschaafde schilder wilt zijn. En als die GiGaGeweldige schilder nou ook een WieWaWoeste Wolf is? Niemand durft het bos meer in en de Wolf durft niet meer te schilderen. Totdat hij Roodkapje tegen komt, want Roodkapje is voor niemand bang. Ze vindt de Wolf juist een knappe kunstenaar, en vraagt hem om ook eens in kleur te schilderen. De WieWaWoeste Wolf vindt Roodkapje verrukkelijk en wil dat natuurlijk dolgraag doen, maar hoe komt hij aan rode verf voor haar kapje?

In deze voorstelling worden liedjes, schilderkunst en poppenspel smakelijk door elkaar gemengd. Met mooie, spetterende, schitterend gezongen liedjes wordt het verhaal van Roodkapje verteld, maar dan anders. Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf is een hartverwarmende muziektheatervoorstelling voor de hele familie over het belang van verder durven kijken dan zwart-wit, en het zoeken naar wie je bent.