Ga direct naar inhoud

FAQ

over ons
Wat vind ik onder Aanbod?
Hier vind je workshops, lessen, voorstellingen en projecten.

Cultuuraanbieders mogen hun aanbod plaatsen als dat binnen Noord-Holland afgenomen kan worden door scholen. Zo zorgen we voor relevant aanbod voor Noord-Hollandse scholen. 

Je kunt filteren op thema, schoolsoort, niveau en andere zoekcriteria.
Wat vind ik onder Aanbieders?
Kunstenaars, musea, theatergroepen en talloze andere cultuuraanbieders vind je hier. Via de kaart zie je wie er in jouw gemeente of regio actief zijn, en ook of ze projecten op maat verzorgen.
Waarvoor moet ik inloggen?
De belangrijkste functies van Cultuurindeklas zijn zonder inlog beschikbaar. Maar als je inlogt kun je meer: reacties achterlaten, waarderingen geven aan projecten, Buitenkansen aanbieden en de Theatercheck bekijken.

Heb je nog geen inlogcode, mail dan naar Plein C.
Wat is Theatercheck?
Elk jaar gaan ICC’ers en professionele scouts in opdracht van Plein C op pad om theatervoorstellingen te scouten. In Theatercheck vind je hun recensies, en krijg je een indruk van het podiumaanbod.

Je kan de recencies lezen door in te loggen als school. Heb je nog geen inlogcode, mail dan Plein C
Wat kan ik met een Buitenkans?
Cultuuraanbieders of scholen met een interessant aanbod kunnen Buitenkans gebruiken om partners te vinden. Zo realiseer je samen nieuwe kansen.
Hoe werkt Cultuurindeklas?
Via Cultuurindeklas kan elke school je vinden. Met een eigen inlog hou je je aanbod helemaal up to date.  Op je eigen aanbiederspagina staan niet alleen je actuele projecten, maar ook een overzicht van eerdere projecten. Zo krijgt de school een goede indruk van jou als cultuuraanbieder.

Heb je nog geen inlogcode, mail dan naar Plein C.
Mag iedere cultuuraanbieder op Cultuurindeklas?
Cultuurindeklas is er voor scholen in Noord-Holland. We willen dat Noord-Hollandse scholen relevant aanbod vinden op Cultuur in de klas. Daarom plaatsen wij aanbod dat op school of op locatie in Noord-Holland afgenomen kan worden.
Wat biedt Cultuurindeklas mij?
Op Cultuurindeklas kan iedere school je vinden. Plein C promoot Cultuurindeklas in al haar uitingen aan het onderwijs. Daarnaast worden cultuuraanbieders die op Cultuurindeklas staan, door Plein C op de hoogte gehouden van bijeenkomsten en speeddates met ICC'ers en uitgenodigd voor de Noord-Hollandse Cultuur en Onderwijsmarkt.
Hoe maak ik Cultuurindeklas tot een succes?
Zorg dat je aanbod op Cultuurindeklas er aantrekkelijk uitziet. Plaats foto's bij je projecten en zorg voor heldere teksten die tot de verbeelding spreken. 

Plein C promoot regelmatig individueel aanbod van Cultuurindeklas, in Prikkels en in de digitale Post van Plein C. We selecteren hierbij op basis van thema, maar ook op volledigheid en geschikte afbeelding. Nog een reden om ervoor te zorgen dat je aanbod er altijd aantrekkelijk uitziet!

Maak zelf Cultuurindeklas tot een succes en vermeld bij je educatieve aanbod dat dit ook te zien is op www.cultuurindekas.nl.

Hoe plaats ik een nieuw project?

Heb je al een inlogcode van ons ontvangen? Log dan in via mijn.pleinc.nl.

Heb je nog geen inlogcode, of ben je je inlogcode kwijt? Mail dan Plein C en je ontvangt een persoonlijke inlog én verdere instructies.

Wat kan ik met Buitenkans?
Cultuuraanbieders of scholen met een interessant aanbod kunnen Buitenkans gebruiken om partners te vinden. Zo realiseer je samen nieuwe kansen.