Ga direct naar inhoud

De Lichtfabriek

Haarlem

De Lichtfabriek is de perfecte locatie voor wie op zoek is naar een karakteristieke, industriële plek om een cultureel, particulier of bedrijfsevenement te organiseren.

Variërend van congressen, bedrijfspresentaties, bruiloften, film- en tv opnames, fotoshoots, videoclips, kookworkshops, verjaardagsfeesten, modeshows, dansfeesten, concerten, galadiners, theatervoorstellingen en exposities; De Lichtfabriek is multifunctioneel en (bijna) alles is mogelijk.

Het gebouw beschikt over drie zalen, vijf kleinere subruimtes en een kookstudio die allemaal hun eigen authentieke, sfeervolle uitstraling hebben. De Lichtfabriek heeft de mogelijkheid om met iedere evenement omgetoverd te worden naar de wensen van de klant. Om ieder evenement op maat te maken, werkt De Lichtfabriek graag samen met diverse hoogstaande partners.

In 2013 bestaat De Lichtfabriek 15 jaar. In deze tijd zijn er veel evenementen de revue gepasseerd. In eerste instantie veel dansfeesten, maar later werd de programmering steeds breder. Zo vormde de Lichtfabriek het decor voor de tv-opnames van Holland’s Next Top Model, promotiefoto’s van artiesten (Laura Jansen), Voque magazinespreads, optredens van bekende muzikanten (de Kast) en voor de modeshows van L’Oreal en Didi.

Aanbieders in de buurt

Janskerk foto: Jos Fielmich

Janskerk

Haarlem