Ga direct naar inhoud

Landgoed de Olmenhorst

Lisserbroek

In het hart van de Randstad, centraal tussen Amsterdam, Haarlem Leiden en Den Haag, ligt landgoed de Olmenhorst.

De vele mogelijkheden van De Olmenhorst!
De Olmenhorst is veel meer dan alleen een prachtig fruitteeltbedrijf waar biologische appels en peren worden geteeld.

Feesten, diners & vergaderingen
De Olmenhorst is een gewilde locatie voor feesten en vergaderingen. Dit kan zowel binnen als buiten in onze prachtige boomgaard. Van kleine kinderpartijtjes tot grote huwelijksfeesten, van intieme brainstormsessies tot hele congressen. Wij beschikken over 7 originele locaties voor allerlei bijeenkomsten!

Landgoedwinkel
Onze Landgoedwinkel is dé natuurvoedingswinkel van de omgeving. Naast een rijk aanbod van biologische producten is hier een groot assortiment van andersoortige artikelen te vinden.

Eten & Drinken in Appelcafé
In het Appelcafé of buiten, op het terras, kunt u iets eten en drinken. U kunt genieten van een lunch, High-Tea of een picknick bestellen en hiervan genieten in de boomgaard. Terwijl u heerlijk zit, vermaken de kinderen zich op het speelterrein.

Grote evenementen
Jaarlijks worden op De Olmenhorst enkele bijzondere evenementen georganiseerd zoals; De Voorjaarsfair en de Zelfpluk.

Winkeltjes & Ateliers
Op het landgoed zijn ook andere winkeltjes en ateliers gevestigd. In samenwerking daarmee worden, voor jong en oud, diverse workshops georganiseerd.

Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden? Graag informeren wij u op deze website over alles wat De Olmenhorst tot zo'n unieke plek in de Randstad maakt. Wie weet inspireert het u tot een bezoek.

U bent van harte welkom

Openingstijden

De winkel is gesloten op:
1 Januari
Koningsdag
Eerste & Tweede Kerstdag

Aanbieders in de buurt