Ga direct naar inhoud

Christelijk Gemengd Koor Songs for You

Beverwijk

Songs for You is opgericht op 7 februari 1964 onder de naam c.g.k. Oosterwijk-Meerestein. De naam Songs for You (SfY) wordt gevoerd sinds december 1997.
Met meer dan130 leden is het koor één van de grootste gemengde koren in Beverwijk en omgeving. Songs for You is een koor voor iedereen en maakt ook muziek voor iedereen. Zo voeren wij cantates uit tijdens de Paas- en Kersttijd. Ook geestelijk en klassiek werk zit in onze repertoiresamenstelling, evenals gospel, opera, lichte muziek, musical en pop. Zo kunnen we ons bij alle soorten gelegenheden presenteren.
Elke dinsdagavond wordt van 19.30 tot 22.00 uur gerepeteerd in de Vredevorst kerk aan de Laan der Nederlanden 152 in Beverwijk o.l.v. dirigent Aldert Fuldner.
De dirigent maakt van elk zangstuk een midifile, die op de computer afgespeeld kan worden. Op deze manier kunnen de koorleden thuis repeteren met de muziek erbij.
Ook het sociale aspect staat bij Songs for You hoog in het vaandel.
Al jaren wordt tijdens de kersttijd een gelegenheidskoor geformeerd, dat samen met ons een kerstconcert geeft.
Ook bij andere projecten kunnen zangers en zangeressen op projectbasis mee studeren en mee uitvoeren.
Mocht dit profiel van ons koor je aanspreken dan hopen we je op een van onze dinsdagavonden te kunnen begroeten. Je zult ervaren op welk niveau Songs for You presteert en meemaken hoe zij muziek maakt in een ontspannen en gezellige sfeer.
Neem dan tevoren even contact op via het secretariaat.

Openingstijden

dinsdagavond 19.30 uur tot 22.00 uur

Aanbieders in de buurt

Amsterdam Brass

Amsterdam

Patrick Zuurbier

Egmond-Binnen