Ga direct naar inhoud

Concertkoor Haarlem

Haarlem

Concertkoor Haarlem heeft al meer dan 65 jaar ervaring met het geven van bijzondere en mooie concerten. We zijn nog lang niet toe aan pensioen. Ons levendig kwaliteitskoor staat al sinds de oprichting garant voor geïnspireerde concerten met bijzondere koormuziek. In een ontspannen sfeer wordt gewerkt aan concerten op hoog niveau. Het koor wordt sinds november 1991 geleid door Ger Vos. Ook organiste Gonny van der Maten is al 20 jaar de rots in de branding bij de repetities van Concertkoor Haarlem.

Zing met ons mee!

Leer muziek in al haar details en schoonheid kennen. Ontspan je en geniet. Krijg energie van een avond zingen en word euforisch na een geslaagd concert in een mooie concertzaal.

Als je interesse hebt om bij ons koor te komen zingen, dan kun je een open repetitie bijwonen. Deze worden meestal niet lang na een uitvoering georganiseerd. Hou deze website in de gaten.
Je kunt ook een reguliere repetitie bezoeken na afspraak. Mail ons op info@concertkoorhaarlem.nl
en wie weet kun je aanstaande maandag al met ons meezingen.

Als je na een repetitie graag bij ons koor wilt blijven zingen, dan kun je een stemtest afleggen. In deze test wordt gekeken tot welke stemgroep je behoort. Ben je een sopraan, een alt, een tenor of een bas? Is je muzikaliteit voldoende ontwikkeld om succesvol met ons mee te zingen met een concert. Laat je hierdoor niet afschrikken. We willen graag dat je bij ons koor komt zingen en we doen er alles aan om je zangtalent te ontwikkelen.

Het is eventueel mogelijk om voor een concert lid te worden.

De repetitie vindt plaats in de Begijnhofkapel aan het Begijnhof 10 in Haarlem. We beginnen om 20:00 en repeteren tot 22:15. Daarna is er mogelijkheid om met de kroegploeg in een gezellig oud café lekker uit te blazen en bij te komen.

Aanbieders in de buurt