Ga direct naar inhoud

Elena Syssojeva

Schagen

Muziektheater La Scala Nobile, gevestigd in Schagen, staat onder leiding van Elena Syssojeva. Zij is mezzosopraan, pianiste en dirigente en geeft les aan zangers en pianisten. Elena is afgestudeerd aan de Muziekacademie in St. Petersburg en heeft zowel in haar studietijd als daarna grote (oude) masters van de zangkunst bestudeerd. Elena heeft een eigen zangmethode ontwikkeld voor beginners én professionals en wil hiermee de traditie van de masters navolgen.

La Scala Nobile richt zich op mensen die méér willen! Jonge mensen die zich ten doel hebben gesteld een opleiding te willen volgen aan een conservatorium. Of wellicht mensen die in hun jonge leven niet direct met muziek in aanraking zijn gekomen, maar zich later zijn gaan interesseren en geen mogelijkheid hebben om alsnog te studeren aan een conservatorium. Muziektheater La Scala Nobile wil iedereen een kans geven om een professioneel musicus te worden door op te leiden en podiumervaring op te doen.

Zowel voor kinderen als volwassenen is er een aanbod van beginner tot professional.

U kunt zich aanmelden voor individuele zang- en pianolessen, maar ook lid worden van het koor of spelen in het orkest. Regelmatig worden workshops gegeven om theoretische en praktische kennis te ontwikkelen en/of uit te breiden. Voor talentvolle kandidaten zijn er mogelijkheden om op hoog niveau te presteren, bijvoorbeeld door deel te nemen aan concoursen en festivals.