Ga direct naar inhoud

Skiclub Il Primo

Bergen

Skiclub Il Primo
Of je nu beginner bent of geoefende wintersporter, jong of oud, alpineskiër of snowboarder, of als langlaufer liever de rust van de loipe zoekt: Il Primo is er voor de liefhebber die de skisport als sport wil beoefenen, maar ook voor de recreant die goed voorbereid van een wintersportvakantie wil gaan genieten.

Op de kunstskibaan van Il Primo, gelegen op een unieke locatie, in de duinen en tussen de bomen, is het iedere keer weer heerlijk om wekelijks een uurtje buiten te sporten. Op de skibaan van Il Primo leer je pas écht skiën. Je krijgt er gevoel voor snelheid; je went aan de hoogte; je leert omgaan met de skilift en je leert de natuurlijke oneffenheden op de piste op te vangen. Voor alle leeftijden zijn er niveaus en groepen. We proberen altijd een groep voor je te vinden die past bij jouw niveau en jouw agenda.

Il Primo geeft skiles aan kinderen vanaf 3½ jaar. Deze kinderskilessen worden voornamelijk gegeven op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en op zaterdag en zondag. Ook hebben we aparte G-groepen voor kinderen en volwassenen met een beperking. Je krijgt les van gediplomeerde, Nederlands sprekende, leraren die je lesgeven volgens de methode van de Oostenrijkse skischool.

Aanbieders in de buurt