Ga direct naar inhoud

Streetbeats Workshop

Blauwe golf

Ons dagelijks leven is doorspekt met ritme en daarom is het spelen van ritme vaak eenvoudiger dan men denkt. Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat.
Met deze insteek leren jongeren in de Streetbeats Workshop stoere ritmes spelen op olievaten en afvaltonnen.

Inhoud Streetbeats Workshop
Met een speciaal ontwikkelde methodiek krijgt de workshopleider iedereen aan het spelen. Door bijvoorbeeld het opzeggen van ritmische teksten wordt het onthouden en spelen van de drumpatronen een stuk eenvoudiger. Daarnaast leren deelnemers zich bewust worden van hun eigen spel en het luisteren naar, en reageren op de andere spelers.

Om als groep binnen een kort tijdsbestek tot een goed ritmisch resultaat te komen, moeten de workshopdeelnemers zich uiten en samenwerken. Bovenal proeven ze het plezier en de samenbindende werking van met elkaar muziek maken. De effecten van de Streetbeats Workshop zullen nog lang doorklinken.

De workshopleider
De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes wanneer u maX Music kiest als partner voor uw creatieve project.