Ga direct naar inhoud

Djembé Workshop

Blauwe golf

Ons dagelijks leven zit vol met ritmes en daarom is het spelen van ritme vaak eenvoudiger dan je denkt. Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. 
Met deze insteek leren kinderen in de Workshop Djembé exotische ritmes spelen op authentieke Afrikaanse trommels.

Met een speciaal ontwikkelde methodiek krijgt de workshopleider iedereen aan het spelen. Door bijvoorbeeld het opzeggen van ritmische teksten wordt het onthouden en spelen van de drumpatronen een stuk eenvoudiger. Daarnaast leren de kinderen zich bewust worden van hun eigen spel en het luisteren naar, en reageren op anderen.

Om als groep tot een goed ritmisch resultaat te komen, moeten de kinderen zich uiten en samenwerken. Bovenal proeven ze het plezier en de samenbindende werking van met elkaar muziek maken.
De effecten van de Djembé Workshop zullen in de groep nog lang doorklinken!

De workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes met een Djembé Workshop van maX Music.