Ga direct naar inhoud

Kunst is overal

Blauwe golf
Wil je leren hoe je écht creatief kunt zijn? Hoe je je eigen originele ideeën kunt omzetten in beeld? En hoe je dat beeld kunt gebruiken in je dagelijkse leven?
Je gaat leren denken als een kunstenaar, en je eigen kunstwerk maken, dat je vervolgens op allerlei manieren kunt gebruiken, zelfs op je eigen T-shirt.
Je gaat kennismaken met allerlei technieken, leren hoe je mooie schetsen maakt, en hoe je met druktechnieken als ets, linosnede en monoprint werkt.  Je zult verrast zijn over het eindresultaat!

Onze inspiratie voor de kunstwerken halen we uit onze dagelijkse omgeving. Want kunst is overal. Je leert om goed om je heen te kijken en een mooi beeld uit je eigen leven te vertalen naar een kunstwerk.

Beeldend kunstenaar Lego Lima heeft een grote ervaring in het geven van workshops aan leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs. De workshops kenmerken zich door het vermogen van Lego om de kinderen echt kennis te laten maken met kunst; door haar zeer betrokken, persoonlijke aanpak lukt het Lego het niveau van ‘knutselen’ te overstijgen en samen met de kinderen een echt creatief proces op gang te brengen. De resultaten zijn doorgaans prachtig en verbazen zowel de leerlingen als hun ouders en leerkrachten.