Ga direct naar inhoud

Rob en Emiel - Mind Breakers

Mind Breakers is een show-les die plaats vindt in het klaslokaal

Blauwe golf
Zou het niet fantastisch zijn als je veel meer zou kunnen onthouden?  Als je nooit meer zou vergeten wat je in de klas hebt geleerd?  In Mind Breakers is het lachen en leren met Rob en Emiel! 
Mind Breakers is een show-les die plaats vindt in het klaslokaal.  Rob en Emiel (o.a. Wereldkampioen Mentalisme) laten zien wat je allemaal met je geheugen kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld een tekst, magazine of geschud spel kaarten uit je hoofd leren, of een lijst met willekeurige woorden. Dat iedereen dat kan, wordt pas duidelijk als ze de technieken uitleggen aan iedereen in de klas. De leerlingen kunnen dat direct toepassen op school. Ze leren de trucs en de technieken om zonder moeite woorden, feiten of andere informatie te onthouden. En het is nog leuk om te kunnen ook. Bovendien geeft het de leerlingen een boost in zelfvertrouwen omdat ze direct resultaat zien!
Uiteraard wordt er ook flink gelachen, want Rob en Emiel verweven entertainment, show en les in één bruisend geheel.Met de aansluitende lesbrief kunnen de technieken in de klas verder ontwikkeld worden.