Ga direct naar inhoud

VJ workshop

Blauwe golf

Tijdens deze workshop, geschikt voor jongeren vanaf 10 jaar, leren we de leerlingen hoe videoclips worden gemaakt. Daarnaast komt ook het mixen van beelden op grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Sensation aan bod. De leerlingen betreden bij deze workshop zelf het podium als VJ (video jockey).

De leerlingen maken zelf korte filmpjes in en rond school en/of Podium Duycker. Hierbij krijgen ze meer inzicht in het zoeken van de juiste beelden, het daadwerkelijk filmen van de beelden en het volledige creatieve proces achter het maken van een videoclip.

Hierna worden de filmpjes live gemixt op de maat van door leerlingen gekozen muziek. Dit resulteert is een spannende clip die de leerlingen van begin tot eind zelf hebben gemaakt. Er kunnen maximaal 25 kinderen aan meedoen.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in Podium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.