Ga direct naar inhoud

Muurschilderen Workshop

Blauwe golf

Bent u klaar met dat saaie beton bij uw locatie? Dan is het misschien wel tijd voor kunst en kleur! In een workshopreeks Muurschilderen van maX Music gaat uw groep onder onze professionele begeleiding de muren te lijf met hun creativiteit.


Uw groep wordt verdeeld over 8 groepjes van 3 deelnemers. Ieder groepje is verantwoordelijk voor een deel van een muur of pilaar.
• Les 1: Ontwerpfase van 60-90 minuten. Het concept wordt besproken en de verschillende groepjes werken ieder hun onderdelen uit op papier. Voorafgaand aan deze eerste les kunt u desgewenst het concept telefonisch voorbespreken met de workshopleider.
• Les 2: In 120 minuten wordt gestart met de uitvoering op de muren en pilaren; het aftappen van de ontwerpen en het inkleuren met verf.
• Les 3: In 120 minuten ronden de deelnemers de schilderingen af met details zoals het omranden van de tekeningen met stift.


De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid.
De Muurschilderen Workshop wordt gegeven door Justin. Justin geeft bij maX Music diverse beeldende workshops, en hij wordt zeer gewaardeerd door onze klanten om zijn rustige uitstraling en goede didactische vaardigheden.