Ga direct naar inhoud

Ik voel me paars vandaag

Een supersnelle voorstelling waarin de emoties je om de oren vliegen.

Blauwe golf

In 'Ik voel me paars vandaag' leren we vier figuren kennen: Blij, Boos, Bang en Bedroefd. Blij heeft de boel onder controle en daar is iedereen blij mee. Tot er iets mis gaat. Blij, Boos, Bang en Bedroefd vechten om de eerste plek, maar Blij blijft aan kop. Boos wordt er Agressief van en Bang slaat om in Paniek. Dat gaat zo niet langer…

'Ik voel me paars vandaag' is geïnspireerd op de film Binnenstebuiten van Walt Disney Pictures & Pixar Animation Studios. En wordt gemaakt door de makers van succesvoorstelling Trollenjong. Sanne Zweije maakte Trollenjong in 2012 samen met Lard Adrian en Jorieke Abbing en speelde 359 keer voor 19.634 kinderen.

SANNE ZWEIJE

Sanne Zweije maakt liefdevolle voorstellingen voor iedereen die jong durft te zijn. Samen met Lard Adrian, Floris Verkerk en Tim Zweije start zij een nieuw theaterbedrijf. Vanuit standplaats De Biesbosch produceert dit gezelschap, dat in september 2018 gelanceerd wordt, (interactieve) theatervoorstellingen, trainingen en educatieve installaties. Terugkerend thema is de ontwikkeling van het individu, een ode aan IK. Ik voel me paars vandaag is de eerste productie van Sanne's nieuwe bedrijf. Sanne: "Ik creëer werelden vol humor, kinderlijke gekte en fantasie, met momenten van liefde, aandacht en rust. Dit zorgt voor toegankelijke, grappige maar ook gelaagde en waardevolle voorstellingen voor jong en oud. "

Theaterkrant: "Sanne Zweije is een theatermaker die nog veel van zich zal laten horen."