Ga direct naar inhoud

Schoollied basisschool laten maken

videoclip, lipdub, dans, muziek en zangworkshop

Blauwe golf

Bent u op zoek naar een modern schoollied van topkwaliteit voor een betaalbare prijs? Dat is Schoollied.com! Schoollied.com maakt voor iedere basisschool een op maat geschreven, professioneel opgenomen schoollied.

Tijdens iedere viering is een eigen schoollied een uiterst krachtig middel om het karakter van de school weer te geven. Met een pakkende tekst en goede melodie creëert het een WIJ-gevoel bij de leerlingen, ouders en leerkrachten. Schoollied.com laat je school klinken!

Muziekstijl schoollied
Er zijn verschillende stijlen muziek die heel goed kunnen werken als schoollied. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dance, latin, pop/rock, reggae, country of carnaval. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u aangeven welke muziekstijl uw voorkeur heeft. Op onze website www.schoollied.com kunt u verschillende voorbeelden van de muziekstijlen beluisteren.

Tekst schoollied
Schoollied.com schrijft een tekst op maat. Hiervoor heeft Schoollied.com input van u nodig. Daarnaast leest Schoollied.com zich volledig in in uw school door middel van de website en schoolgids. Aan de hand van al deze info maakt Schoollied.com een tekst over uw school waarin de sfeer, de visie en kenmerken van uw school duidelijk naar voren komen. U heeft altijd de mogelijkheid om eventuele aanpassingen door te geven. De tekst is pas klaar als u uw goedkeuring daarvoor heeft gegeven.

Extra's bij het schoollied: workshop muziek, dans en zang
Het is ook mogelijk om bij het schoollied een dansinstructie, een muziek of zangworkshop te bestellen.

Dansworkshop
Met de hele school tegelijk dansen op het schoollied? Het instuderen van een dans zorgt ervoor dat het lied nog meer gaat leven bij de kinderen. Schoollied.com werkt hiervoor samen met dansstudio 4Anybody. Zij kunnen bij uw schoollied een dansinstructie op maat maken.
U kunt er voor kiezen om een dansworkshop bij u op school te laten verzorgen voor alle kinderen of om de dansinstructie op video te ontvangen.
Meer info over het laten maken van een dansinstructie kunt u hier vinden:
http://www.schoollied.com/producten/dansworkshop/

Muziekworkshop
Wilt u de kinderen een onvergetelijke muzikale dag bezorgen? Met een professionele muziekworkshop door Jantje van der Wurff van Maatsoort haalt u de beste in school die er is. Voor de leerkrachten van uw school is de muziekworkshop een good practice les om in het vervolg ook mee aan de slag te gaan. Meer info over de muziekworkshop kunt u hier vinden:
http://www.schoollied.com/producten/muziekworkshop-basisschool/

Zangworkshop

Dat het schoollied goed wordt aangeleerd, is essentieel voor de presentatie van het lied aan de ouders. Met een professionele zangworkshop door muziekdocente Stephanie Kramer, bent u ervan verzekerd dat de leerlingen het schoollied goed aangeleerd krijgen en dat de presentatie staat als een huis. Tijdens de zangworkshop leert muziekdocente Stephanie Kramer de kinderen het schoollied met veel enthousiasme aan d.m.v. diverse muzikale werkvormen. Meer informatie over de zangworkshop kunt u hier vinden: http://www.schoollied.com/producten/zangworkshop-basisschool/

Extra bij het schoollied: videoclip laten maken

Sfeerimpressie videoclip
Een goede manier om (nieuwe) ouders een kijkje te geven in uw school is door een videoclip over uw school op te laten nemen. Het schoollied bij deze videoclip zorgt ervoor dat het karakter van de school nog krachtiger naar voren komt. De focus ligt hierbij op het overbrengen van de sfeer, de beleving en het gevoel dat past bij uw school. Het resultaat is een krachtige sfeerimpressie van uw school waarin alle kinderen van uw school in beeld komen. Het schoollied wordt onder deze clip gemonteerd en maakt het af tot een geheel. Uitstekend geschikt voor een kijkje in de school en ouders enthousiast te maken voor uw school.

Lipdub
Een leuke activiteit waaraan de hele school kan deelnemen, is het opnemen van een lipdub bij uw schoollied. Een lipdub is een videoclip die bestaat uit één lang shot, waarin de kinderen en leerkrachten het schoollied playbacken. Terwijl het lied wordt geplaybackt, worden er dansjes en toneelstukjes gedaan en andere gekke dingen om de videoclip zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De camera legt een vooraf bedacht parcours af en eindigt in een centrale ruimte waar iedereen bij elkaar komt en massaal een leuze scandeert om de school aan te prijzen.

Inhoudelijke videoclip
De focus ligt op het overbrengen van de kernwaardes van uw school. Het resultaat is een krachtige inhoudelijke video waarin de visie van de school naar voren komen. Er wordt in beeld wordt gebracht waar uw school voor staat, wat uw school uniek maakt. Het verhaal kan worden ondersteund met quotes van ouders, leerlingen en/of uw teamleden. De video kan indien gewenst ondersteund worden door teksten in beeld te laten komen. In woord en beeld wordt zo duidelijk waar uw school voor staat. Het schoollied wordt onder deze clip gemonteerd en maakt het af tot een geheel. Uitstekend geschikt om de kernwaardes in beeld te brengen, ouders een kijkje in de school te geven en ouders enthousiast te maken voor uw school.

Schoollied.com werkt samen met een professionele videograaf Vidi-Jop productions.
Meer info over het laten maken van een videoclip kunt u hier vinden:
http://www.schoollied.com/producten/videoclip-lidpub-promotieclip-basisschool-maken/

Meer informatie?
Meer info over alle mogelijkheden van een eigen schoollied, onze werkwijze, refrenties en diverse voorbeelden kunt u vinden op onze website www.schoollied.com

Waarom kiezen scholen er voor om hun schoollied door Schoollied.com te laten maken? Omdat het:
* schoollied op maat gemaakt wordt en daarmee uniek is;
* schoollied door mensen wordt gemaakt die zelf uit het onderwijs komen;
* componeren door ervaren muzikanten verzorgd wordt;
* schoollied opgenomen wordt in een professionele studio;
* tijdrovende en specialistische werk je uit handen genomen wordt;
* betaalbaar is.

Wat krijgt een school als er een schoollied bij Schoollied.com wordt besteld?
* Een professionele opname het schoollied
* Een schoollied in een muziekstijl naar keuze: bv. dance, latin, pop/rock, reggae, country, carnaval
* Een op maat geschreven tekst waarin de visie van de school duidelijk naar voren komt
* Een op maat geschreven originele melodie
* Een ingezongen versie van het schoollied
* Een karaoke versie van het schoollied
* Het schoollied wordt aangeleverd op cd en mp3
* De akkoorden van het schoollied worden digitaal aangeleverd
* Het schoollied wordt op YouTube geplaatst

Schoollied.com
www.schoollied.com
info@schoollied.com
06-51792319 (Maarten Appel)
06-36102529 (Laurens van Vliet)