Ga direct naar inhoud

Een huis voor Harry

Muzikale, intieme voorstelling van de Toren van Geluid naar het bekende boek

Blauwe golf

Harry gaat op pad
Van zolder naar benee
Een rondje door de kamer
Dan is hij wel tevree

Huis vol avontuur
Binnen is het goed
Hij zou echt niet weten
Wat hij buiten moet!

In deze intieme voorstelling zien we Harry; een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig.

Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?!

Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag..

Het gezelschap maakte met veel succes eerder o.a. voorstellingen rondom de bekende poezen Pim & Pom en de voorstelling Ssst! De tijger slaapt (prentenboek van het jaar 2018).

Reacties
‘Maar liefst 870 peuters en kleuters bezochten deze week de voorstelling. Het was een groot succes! Dank voor de mooie en muzikale optredens.” – Bibliotheken Midden Groningen / Theater ‘t Kielzog

“We hebben genoten van de voorstelling!” – Bibliotheek Scheveningen

“Reuze bedankt voor het optreden, de kinderen vonden het heel erg leuk!” – Bibliotheek Eemland

Over de Toren van Geluid
Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Via toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, willen Laura en Norman jonge kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Na de voorstelling is er altijd ruimte voor een ‘meet en greet’ met de personages.

Eerder maakte het gezelschap o.a. voorstellingen rondom de bekende poezen van Fiep Westendorp: ‘Pim & Pom’.