Ga direct naar inhoud

Zoufy Art

Bovenkarspel

Karikaturale tekeningen, lessen in tekenen en schilderen vormgegeven in als bijzonder leuk en leerzaam ervaren cursussen en workshops door het open en ontspannen karakter en presentaties op het gebied van schoonheid en gezondheid. Zoufy E. Mienes is creatief directeur en deskundig door de bijzondere combi van 3 Academies. Als beeldend kunstenaar, natuur geneeskundige ( om de eigen jeugdreuma te kunnen managen, gelukt!!) en onderwijzer ( ook b.o.) die 10 % budgetteert aan eigen educatie zijn de leer momenten divers. Laatste studie project betreft het terugkrijgen van vol zicht dus oog yoga! Technische beheersing der grafische materialen blijft voorop staan en daarnaast is er aandacht o.a.
voor de kracht van helder denken en het vergroten daarvan m.b.v. positief aangestuurde gedachten, enneagram, persoonlijkheid typen, chakra, totemdieren, astrologie,.. . Workshops beginnen met een ontspannende geleide visualisatie ( lekker oogjes dicht, passend ( natuur) geluidje en/of muziek op en een avonturen roman in notendop ) die leidt tot snellere actie van daadkrachtiger kiezen in het onderwerp van verbeelding, omdat er al een plaatje van is gezien. Einstein zei immers: "de mens denkt in plaatjes". Kinderen pakken dit creatief snel op, voelen weer verbinding met zichzelf wat rust geeft.
Daar het eigen werk op steigerhout wordt gecreëerd is die optie ook open om als klein groepje een korte cursus van 6 x te boeken resulterend in een vernissage van een eigen geschilderd stukje sfeer.
ˆAtelier Zoufyˆ te Bovenkarspel biedt plaats aan ± 20 mensen. Spreekt dit u aan dan nodig ik u uit om verder te kijken op mijn site want voor alles gaat de kunst van het portretteren! Veel plezier en graag tot ziens want elke stap tot leren of presteren doen we voor elkaar en niemand anders!

Aanbieders in de buurt

Hotel Medemblik

Hotel Medemblik

Medemblik