Ga direct naar inhoud

Popkoor Four Winds

Oostwoud

Koor Four Winds uit Oostwoud is geboren in 1993 uit het enthousiasme van twee meiden die graag wilden zingen in een popkoor, en bij gebrek hieraan, zelf hun eigen koor op poten hebben gezet. De belangstelling bleek enorm! De leden komen uit alle vier de windstreken rondom Oostwoud.
Four Winds startte met het instuderen van lekkere popnummers en trad al in 1994 met veel succes op in de oude Parkschouwburg, als gast bij het NHOO.

De afgelopen jaren heeft ons koor intensief gewerkt aan langlopende projecten, met als resultaat drie succesvolle grote shows in schouwburg Het Park in Hoorn: in mei 2006 ”Four Winds Goes Dutch” met muziek van eigrocknroll.jpgen bodem en m.m.v. Ernst Daniël Smid, in juni 2009 gevolgd door "MusicalWorld” met nummers uit bekende musicals van over de hele wereld en in juni 2012 met ”I Love Rock 'n Roll”, een feest van herkenning door de bekende Rock 'n Roll nummers al dan niet in een nieuw jasje gestoken.

Na de zomervakantie van 2009 is Four Winds, onder leiding van haar nieuwe dirigente Ingrid Sijm, fris aan de slag gegaan met onder andere hedendaagse popmuziek.

Dit resulteerde in november 2010 in ons concert "Saturday Night Fever" in De Muiter in Medemblik, een spetterende samenwerking met Niedorps Fanfare.
Op dit moment repeteert het koor hard voor een spetterend jubileumconcert op 17 november 2013 in sporthal de Tripkouw in Midwoud: 20 jaar Four Winds: een muzikale reis van herkenning door de tijd.

Verder zijn we ook hard bezig met onze nieuwe project 'MovieWorld', dat op zaterdagavond 28 maart en zondagmiddag 29 maart uitgevoerd zal worden in het Bontheater, MC de Muiter in Medemblik.

Repetitie: elke maandagavond in de kerk aan het Oosteinde in Oostwoud, waar het fantastisch repeteren is door de werkelijk ongekende akoestiek.

Aanbieders in de buurt