Ga direct naar inhoud

plan d- / andreas denk

Spijkenisse

Choreograaf, danser en decorontwerper Andreas Denk maakt met zijn Plan d- professioneel danstheater voor de jeugd en voor volwassenen. Verhalen van mensen en bijzondere ruimtes inspireren hem tot het maken van voorstellingen die herkenbaar worden doordat ze de absurditeit van de hedendaagse mens en de situaties waarin deze verzeild raakt, blootleggen.

Objecten en de omgeving waarin Denk zijn personages plaatst, spelen hierbij een cruciale rol. Plan d- biedt letterlijk en figuurlijk een ruimte waarin men vrij is zijn of haar eigen persoonlijke verhaal te maken. Hiermee wil Denk de toeschouwers toegang verschaffen tot de tussenruimtes van het bestaan en wil hij ervoor zorgen dat ze die gebieden gaan verkennen waar ze doorgaans niet zo snel terecht zouden komen..

Zo hoopt hij hen op een andere manier te laten kijken naar de wereld waarin wij leven. En hen tevens een handvat aan te reiken om de moeilijke aspecten van het moderne bestaan te kunnen relativeren. Daarom benadert Andreas Denk de tragiek van zijn personages altijd met de nodige (absurde) humor. Op die manier weet hij zijn publiek te vermaken, maar zeker ook te raken. Plan d- maakt aansprekend danstheater voor een breed publiek: kinderen, jongeren en volwassen.

Openingstijden

maandag, woensdag, vrijdag van 10.00-17.00 uur. (op afspraak)

beschikbare projecten

 
plan d- / andreas denk (Dans)
dans, literatuur
PO
 
plan d- / andreas denk (Dans)
dans, theater
PO
 
plan d- / andreas denk (Dans)
Multidisciplinair
PO
 
plan d- / andreas denk (Dans)
Multidisciplinair
PO

op het prikbord

Er zijn geen prikbord items.